Flori, plante, arbori, arbusti

Plante pentru gradini

Acestea pot fi anuale si bienale, astfel ca au nevoie de o atentie minima si pot fi o solutie excelenta pentru toate gradinile. Pot infrumuseta orice spatiu, indiferent de complexitatea acestuia, iar noi venim cu tot sprijinul necesar pentru a face o alegere inspirata.

Plante de apa

Chiar daca crearea unui iaz in propria gradina nu este o sarcina simpla, noi avem experienta necesara in acest sens si venim cu cele mai bune propuneri, astfel incat toti cei cu care lucram sa fie multumiti pe deplin.

Plante cu bulbi si tuberculi

Acestea sunt considerate vestitorii primaverii, o perioada a anului plina de promisiuni si venim in intampinarea voastra cu o gama foarte variata din care sa alegeti.

Plantele cataratoare

Plantele cataratoare infrumuseteaza aspectul celor din jurul lor, atat pe ziduri, pereti sau elemente naturale. Optiunile sunt foarte variate, fiind simpla alegerea celor mai bune.

Plantele perene

Acestea sunt solutia ideala atunci cand doriti sa va bucurati de flori frumoase care sa aduca o pata de culoare pe tot parcursul anului. 

Arbustii

Acestia isi gasesc locul in orice gradina si se potrivesc la numeroase tipuri de sol, motiv pentru care personalizarea unui spatiu se face mai usor ca niciodata.

Arborii

Probabil ca nicio gradina nu este completa fara arbori, iar pentru a-i alege pe cei mai buni va ajutam cu informatii pentru a putea lua o decizie inpsirata in functie de tipul solului, regiunea geografica si dimensiunea gradinii. 

Trandafirii

Reprezinta, fara indoiala, floarile reprezentate cel mai mult in toate formele de arta, atat in literatura cat si in artele vizuale, astfel ca merita sa ii incluzi in gradina ta.

Soiuri remarcabile de plante

Cine nu a admirat o casa acoperita splendid de ferigi? Vitele folosite admirabil in multe cazuri ca plante care atarna, adauga varietate si dimensiune oricarei gradini. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti putem reusi sa va aducem acasa o parte din natura.

Arbori, arbusti, garduri vii si grupari de plante

Va putem ajuta cu taieri pentru arbori, arbusti, garduri vii, plante agatatoare, pomi fructiferi si trandafiri, tratamente de prevenire a diferitelor boli, dirijarea cresterii plantelor agatatoare, indesirea gardurilor vii precum si extragerea uscaturilor, plantari si intretinere pentru toate tipurile de flori, arbori si arbusti.
mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43