Gazon prin insamantare

Gazonul este un element de decor fără de care grădina noastră nu ar arăta la fel de bine și fie că ne place sau nu, acesta necesită o îngrijire complexă. Cunoscătorii știu cât de important este să ai la posibilitatea de a crește un gazon de excepție, iar una dintre cele mai bune variante este gazonul prin însămânțare. Noi suntem profesioniști în acest tip de gazon și asta pentru că în timp am reușit să determinăm care sunt cele mai bune condiții de plantare și cum putem face pentru a obține un rezultat plăcut din punct de vedere vizual și în același timp foarte sănătos.

 

Gazonul prin însămânțare – obține un gazon superb în cele mai sigure condiții

 

Totul începe cu alegerea tipului de gazon dorit, iar apoi trece la partea de îndepărtare a vegetației de pe teren. Următorul pas este să săparea terenului la o adâncime de 25 cm pentru ca ulterior să se facă însămânțarea fie prin intermediul unui utilaj, fie prin hidro-însămânțare (tehnică necesară pentru suprafețe mai mari de 500 mp).

 

Din acest moment este nevoie o perioadă se așteptare, ce poate fi între 45 și 60 de zile până când gazonul reușește să ajungă la maturitate și să poată fi folosit. Este nevoie de o întreținere constanța pentru ca acesta să se prezente în condiții optime, însă venim în sprijinul tău cu soluții eficiente și experiență, pentru că rezultatele să fie mereu cele mult dorite.

 

Mai mult, poți apela la noi și pentru servicii de mentenanță a acestuia, pentru că suntem conștienți de faptul că uneori este posibil să nu dispui de timpul necesar pentru a avea grijă de gazonul tău! Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre noi și despre cum putem să îți aducem la viață grădina în cel mai scurt timp!

 

mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43