Rulouri de gazon

Dacă visul tău este să ai un gazon de invidiat, atunci ai ajuns în locul potrivit! Fiind că știm că nu toți clienții noștri sunt dispuși să aștepte, iar unii dintre ei sunt pur și simplu presați de timp, venim către tine cu o soluție rapidă și eficientă prin care poți să te bucuri de un gazon minunat în câțiva pași simplu. Nu vei găsi nimic mai simplu și mai plăcut din punct de vedere vizual decât gazonul prin brazde de gazon. Vorbim despre o operațiune simplă pe care o realizăm cât se poate de profesionist, utilizând tehnologii moderne și instrumente inovative.

Ce presupune gazonul prin brazde de gazon?

Procesul este simplu și începe prin alegerea tipului de gazon dorit. Ulterior, se va îndepărta vegetația nedorită de pe teren, se va nivela zona și se va realiza săparea mecanizată a terenului la o adâncime de 25cm. După ce toți acești pași au fost îndepliniți se va trece la montarea propriu-zisă a brazdelor de gazon (rulourilor) și se va finisa totul cu udarea acestora.

 

Avantajele acestui tip de gazon sunt numeroase, începând de la simplitatea procedurii de instalare și până la întreținerea care nu presupune foarte mulți pași. Indiferent de tipul de gazon ales, venim în sprijinul tău cu soluții astfel încât acesta să reziste în condiții optime de-a lungul timpului, ba mai mult, îți oferim și servicii de mentenanță în acest sens.

 

Tot ce trebuie să faci este să ne spui care sunt dorințele tale, iar noi vom face tot ce trebuie pentru a-ți oferi rezultatele mult dorite. Lasă-ți curtea în grija noastră și îți garantăm că nu vei regreta nicicum această decizie! Lucrăm cu drag și pasiune pentru a-ți crea curtea perfectă, în care să îți savurezi cafeaua în fiecare dimineață relaxându-te și bucurându-te de aerul curat.

 

mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43