Pamant si diferite amestecuri

În calitate de experți în amenajare înțelegem pe deplin faptul că cel mai important aspect al unei grădini este solul. Vedem adesea cum spații cu foarte mult potențial nu sunt folosite din pricina pământului, însă soluțiile sunt adesea chiar în fața ta. Noi îți oferim servicii de amenajare și de mentenanță în ceea ce privește pământul din curtea ta, în așa fel încât să te poți bucura de un aspect cât mai sănătos al acesteia.

De ce este important pământul și diferitele amestecuri?

Acestea joacă un rol esențial în menținerea unui gazon sănătos, astfel încât în funcție de fiecare context în parte putem veni cu soluția perfectă. Pentru a avea certitudinea că îți oferim cele mai bune soluții, vom examina terenul și vom lua probe din sol, urmând că mai apoi să înlăturăm pământul contaminat și să îl înlocuim cu unul bun, fertil.

 

Este important să înțelegi că sănătatea grădinii tale pornește de la primul strat de pământ și se termină cu modul în care aceasta este drenată sau udată. Dacă îți dorești cu adevărat ca totul să meargă ca pe roate, vei avea nevoie de un sistem cât se poate de bine pus la punct. Având în vedere anii de experiență și capacitățile noastre de lucru, este important să reții că de-a lungul timpului ne-am confruntat cu tot felul de situații în ceea ce privește solul cu care am lucrat. De fiecare dată am căutat cea mai bună variată posibilă și am reușit să oferim rezultate excepționale. Pământul este o sursă de viață pentru plante și gazon, motiv pentru care îngrijirea acestuia ar trebui să fie prioritatea ta principală atunci când te decizi că îți dorești o grădină amenajată cât mai frumos.

 

Contactează-ne pentru a afla chiar acum care este starea solului din curtea ta și care sunt îmbunătățirile pe care i le poți aduce!

Solicita oferta

0747 43 43 43
gradini@mse-group.ro
gazon@mse-group.ro
office@mse-group.ro
mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43