Mobilier de gradina, lucrari din lemn

Aspectul unei curți este profund influențat de elementele de decor sau de piesele de mobilier pe care decizi să le incluzi în amenajarea grădinii tale. Dacă îți dorești un spațiu cât mai ordonat, dar care în același timp să fie primitor, poți integra oricând elemente centrale care să atragă atenția, iar noi te putem ajuta cu asta. Fie că este vorba despre terase, magazii, foișoare sau extensii de terasă, toate acestea se află în portofoliul nostru și suntem gata să realizăm mobilier care să răspundă tuturor cerințelor tale.

Mobilier din grădină și alte lucrări din lemn realizate pe comandă

Fiecare curte este unică și are propriile sale cerințe din punct de vedere al amenajării. De aceea, credem că este foarte complicat să atingi adevăratul potențial al grădinii tale atunci când optezi pentru piese de mobilier achiziționate din comerț. Pe de altă parte, mobilierul realizat de noi, la comandă, va fi adaptat cerințelor și dorințelor tale. Mai mult, acesta va fi creat în așa fel încât să îndeplinească toate cerințele de spațiu pe care le are curtea ta, completând perfect spațiul care va rămâne liber.

De asemenea, putem realizat grătare de cărămidă de samota de înaltă calitate, ideale pentru familiile care își doresc să poată să se bucure de serile lungi și calde de vară. Și în cazul acestora se vor face măsurători și se va decide design-ul împreună cu tine, tocmai pentru a ne asigura că îți oferim rezultatul dorit.

Dincolo de planul estetic pe care un astfel de element îl poate influența semnificativ, nu avem cum să omitem caracteristicile funcționale și sociale pe care le are într-o grădină. Întâlnirile cu prietenii sau cu familia în curte sunt mult mai speciale și mai memorabile pentru că aduc cu ele o atmosferă unică, imposibil de reprodus în alt context.

 

Solicita oferta

0747 43 43 43
gradini@mse-group.ro
gazon@mse-group.ro
office@mse-group.ro
mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43