Mentenanta

Orice grădina are nevoie de o atenție sporită și de îngrijire pentru ca această să fie perfectă pe tot parcursul sezonului. Experiență noastră face diferența și te poate ajuta să atingi rezultatele mult dorite, pe care mai apoi să le păstrezi. Venim în sprijinul tău cu mentenanță pe care o efectuăm de două ori pe lună și ne putem ocupă inclusiv de tunderea gazonului, curățarea acestuia, de stropirea sa, mentenanță sistemului de irigat, pregătiri pentru iarnă și nu numai.

Ce presupun serviciile de mentenanță ale unei grădini?

Odată ce grădina ta ajunge să arată exact așa cum îți dorești este important să reții că vom face tot ceea ce ține de noi pentru a o menține în cea mai bună formă. Udatul, tunsul ierbii și curățarea gazonului sunt activități care deși sunt foarte plăcute, pot fi foarte consumatoare de timp și energie și de aceea, mulți dintre clienții noștri decis să apeleze la serviciile de mentenanță pe care le oferim!

 

Suntem pasionați de ceea ce facem și de acea îți putem garanta rezultate impecabile de fiecare dată, și, mai mult decât atât, serviciile noastre se pot achita fie lunar, fie sezonier, caz în care îți oferim un discount de 10%. Nu trebuie să neglijezi importanța acestor servicii, iar atunci când simți că este cazul să îți reîmprospătezi curtea, contactează-ne!

 

Ne facem treaba în cele mai sigure condiții și te vom consulta în fiecare aspect al procesului de mentenanță, în așa fel încât să știm că îți oferim rezultate impecabile. De asemenea, dacă vom depista nereguli, te vom înștiința cu privire la acestea și vom face tot posibilul pentru a le remedia înainte de a provoca pagube.

 

Lasă-ți grădina în grija noastră și poți fi sigur de faptul că va fi pe mâini bune din absolut toate punctele de vedere!

Solicita oferta

0747 43 43 43
gradini@mse-group.ro
gazon@mse-group.ro
office@mse-group.ro
mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43