Locuri de joaca

Locul de joacă într-o curte este poate unul dintre cele mai importante elemente și asta pentru că îi încurajează pe cei mici să petreacă mai mult timp în armonie cu natura. Din acest motiv, părinții care ne contactează pentru astfel de proiecte, știu foarte bine că își doresc ca micuții lor să aibă parte de un spațiu sigur și funcțional, care să le ofere numeroase alternative de joacă.

Locuri de joacă realizate în parteneriat cu un furnizor de excepție

Colaborarea cu principalul nostru furnizor din Finlanda, Lappset Groupt LTD, ne permite să aducem pe piață numeroase echipamente de joacă, de la leagăne, și până la jocuri interactive sau chiar  locuri de joacă în nisip.

Copii au nevoie de spații de joacă sigur, iar cele de la Lappset susțin interactivitatea, creativitatea și îmbunătățesc concentrarea. LAPPSET GROUP LTD are o experiență de peste 50 de ani în echipamente de joacă, mobilier urban, parcuri tematice, locuri de joacă pentru interior și echipamente de sport pentru exterior. Astfel, în momentul în care vei apela la noi pentru un astfel de proiect, trebuie să știi din start că prioritatea noastră principală este bunăstarea copiilor tăi. Vei putea alege dintr-o gamă variată de opțiuni de divertisment, pentru că îți putem pune la dispoziție un catalog de prezentare al produselor Lappset. 

Pe de altă parte, dacă pentru cei mici distracția este factorul principal atunci când vine vorba despre un loc de joacă în curte, pentru părinți criteriile de alegere sunt, de cele mai multe ori de natură estetică. Așadar, noi te vom ajuta să introduci orice piesă în cadrul curții tale fără să modifici aspectul ordonat și estetic al acesteia. Cu ajutorul nostru grădina ta își va păstra armonia, iar spațiul de joacă al copilului tău va fi perfect pentru ca el să-și petreacă ore întregi afară!


(Sursa foto: Lappset.com)

Solicita oferta

0747 43 43 43
gradini@mse-group.ro
gazon@mse-group.ro
office@mse-group.ro
mse
0747 43 43 43 - Departament executie
Str. Calea Bucuresti nr. 249 (in incinta IATSA Brasov)

Contactati-ne

0747 43 43 43